Zou het dan toch echt…

Als ik vanmorgen naar de tramlhalte loop word ik begroet door zingende vogels. Niet zomaar een vogel maar heel fladderend Den Haag lijkt zich bij mij verzameld te hebben. Ze hebben er zin in! Door hun zin, krijg ik zin, zo werkt dat. De temperatuur is ook aangenaam en ik denk: zou het dan toch echt… Zou het dan toch echt geen winter worden? Of is het te vroeg om te juichen, krijgen we in maart nog de sneeuw op onze koppen? Ik vind dat ik met de Olympische Spelen wel genoeg winter gehad heb maar ik denk niet dat het meetelt.

Ik ben geen wintermens en dat blijkt wel als ik zelfs de Olympische Spelen zat ben. Vooral door de aanblik van ijs en sneeuw. Kunnen ze geen winterspelen bedenken zonder sneeuw? Je kan toch ook zwemmen en voetballen in de winter? Of heel hard weglopen?

1 reactie

HansB 20 februari 2014 at 11:41

Zou het dan toch echt
gaat de zon op ons schijnen
vandaag nog maar niet

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden