Zo’n dag dus

gnu-161341_640Je weet het al als je wakker wordt. Zo’n dag wordt het dus. Pff. Geen zin. Boos. Nukkig. Chagrijnig. Te vroeg wakker worden en de resterende tijd is te kort om echt nog lekker jezelf in het dekbed te wentelen. De koortslip van gisteren is groter en heftiger en je hebt het gevoel dat er een gezwel van vier centimeter lang en breed onder je neus hangt.

Het doet ook gewoon zeer.

Je neus loopt en je bent niet verkouden. En Hillary en Trump kunnen van mij ook de boom in met hun idiote e-mailtjes met staatsgeheimen en lullige affaires van een mislukte burgemeesterskandidaat. En PSV wordt ingemaakt door Duitse jongens die wel kunnen voetballen, er zijn windstoten van 53 km per uur en het is herfst. Het regent bruine bladeren alsof elke boom op precies hetzelfde moment zijn blad los laat en al die bladeren liggen altijd bij ons voor de deur. Volgens mij doen de buren dat ’s nachts als wij diep liggen te slapen. Vegen ze al hun shit bij ons voor de deur want wij zijn de enige in het rijtje. Ik vind dat opvallend.

En dan hebben we nog die idiote Jan Roos die eerst een spel rond een referendum start, wint en zijn eigen partij begint. Er kan nog meer bij. Met zijn dikke pruillip en matrozenpetje op is het net een groot kind dat alleen nog maar stampvoetend op de grond kan trappen maar niet weet waarover hij stampvoet.

En Zwarte Piet, en Rutte, en Oekraïne, en Poetin, en het geld van Willem Alexander en de Rijdende Rechter die zegt: en zo is het. Wie heeft dat verzonnen? Wat is er gebeurd met: en dit is mijn uitspraak en daar moet u het mee doen.

Zo. Lekker slapen en morgen gezond weer op.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden