Zomertijd breekt aan

Iedereen even opletten. Het is nu officieel. De zomer van 2011 is gepland en vastgesteld. Schrijf het op in je agenda. Zet het op hyves, facebook, twitter het rond.

Datum:maandag 1 augustus is het zomer.
Tijd: van 07.00 uur tot 22.00 uur.

Volgend jaar zullen we proberen eerder te komen met deze voorspelling zodat iedereen zijn/haar aktiviteiten er op af kan stemmen.

Voor nu: als het kan, neem vrij, boek een tafel aan je favoriete terras, haal je rokje uit de kast, je korte broek (mannen) nog maar even niet, maak een pastasalade, haal je barbecue van zolder, blaas de stof van de kooltjes, ruik aan je zonnebrand of het nog goed is, draai voor 1 keer je zonnescherm naar beneden, leg een handdoek klaar om de transpiratie af te vegen, doe de zonnegroet in het echt, onthaar je benen, je oksels, je schaamstreek. Pak de fiets uit de schuur en fiets naar je werk, fluit als je fiets, blaas het kleine kinderbadje op en ga er in liggen zolang het kan, draai een super zonnige vakantiehit, dans, spring, omarm de mensen van wie je houdt en zeg: lekker heh. Leg je kinderen uit wat zomer is en hoe het vroeger was, vertel over zomerkleding en winterkleding, van jassen die uit konden blijven, van slippers waar je zonder sokken in rond stapte, van ijsjes kopen, van een ijskoude fles rosé in een glimmende koeler voor je op tafel. Laat de zon je huid verkleuren en zie ’s avonds in de spiegel hoe je hemdje zich aftekent op je blote huid. Smeer, smeer, smeer om te behouden wat je hebt gewonnen.

Haal alles uit de kast voor deze zomer die we nooit zullen vergeten. Geniet.

2 reacties

Stefan 31 juli 2011 at 11:51

Ik heb alles gedaan behalve vrij nemen 🙂

Reply
JeeJ 31 juli 2011 at 09:51

mafketel 🙂

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden