Zo trots als een pauw – veel regels per dag

peacock-793563_640December. Altijd zo’n maand om te bezinnen. Op wat geweest is en op wat gaat komen. Vandaag bekijk ik de statistieken van mijn blog wat beter.

Wat blijkt:

Dit jaar bezochten 11.294 mensen mijn site die samen 28.486 keer mijn site bekeken.

Vorig jaar waren dat er bijna 8.000 die samen 23.000 keer mijn site bekeken.

Daar word ik best een beetje blij van. Op naar 2016 dus. En hopelijk met jullie, bezoekers van een regel per dag. Wat blij ben ik met al die lezers, de reacties, de complimenten en soms ook de negatieve kritieken. Dat hoort er bij, dan moet je maar niet van alles vinden. Pas door het schrijven van het blog ben ik veel gaan ‘vinden’. Ik ‘vind’ iets van politiek, van liefde, van voetbal, van honden, van Ami (dat is geen hond maar een prinses). Van Vriendin die altijd een hoofdrol speelt in mijn leven, van familie, vrienden, televisie, collega’s.

Soms vind ik even niets. Dan schrijf ik over stilte en verdriet, over verwondering en opluchting, over pijn en het niet meer weten.
Een heel soms dan schrijf ik niets. En zelfs dan zijn er bezoekers 🙂
Hoezo trots?

1 reactie

HansB 12 december 2015 at 11:53

Hallo Anja,
Ik ben een van de 11.294. Al zie je geen reacties van me, nog dagelijks lees ik je regel met veel plezier en/of interesse.
Ik doe niet aan facebook, twitter enz. Ik begrijp dat het reageren meestal daarop plaatsvindt.
Dus, “recente reacties” bestaat niet dagelijks uit: HansB…
Ook in 2016 zal ik je met veel plezier volgen. Een dezer dagen mail ik je en groeten aan Lieve Vriendin.
HansB. 🙂

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden