Zo niet-sexy

Sinds het porno schandaal het programma Nederland in beweging, in een negatief daglicht plaatste, moet men hebben gedacht: wat nu?

Karl Noten, de kleine, gedrongen fitnessleraar, keek te graag naar kleine kinderen en dat mag niet. Olga Commandeur, die de braafheid aan haar getrainde bilspier heeft hangen, zat hier niet op te wachten.

Men vond Duco Bauwens! Knappe vent, lang, super gespierd met een vriendelijke blik. Nu moeten jullie niet denken dat ik regelmatig kijk of zelfs mee beweeg, niets van dat gedoe. Wel zet ik ’s morgens de televisie aan en ergens tussen zes en half zeven begint Max met Nederland in Beweging.
Wat ik wel altijd denk? Hoe kan je zo’n knappe vent zo niet-sexy over laten komen? Daar moet je wat voor doen want de man heeft teveel in huis om te negeren.

Maar het is ze gelukt. Met een lang geel shirt, een verborgen borst en schouder partij, een wijde, zwarte broek tot aan de knieën, ziet hij er uit als de buurjongen die bijna als je broertje voelt. Hij lacht te lief, beweegt te sec, straalt niets uit dat ook maar enigszins aan seks doet denken.
Moet dat dan?

Nee. Maar er kijken ook vrouwen en mannen die niets met bewegen hebben maar wel bewogen willen worden. En hij zou dat kunnen.
Even gegoogeled op zijn site en kijk, daar is de man die hij ook kan zijn.

Als hij Max en Olga welterusten heeft gezegd, begint zijn echte leven.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden