Zit er een knop op de top(pers)?

newspaper-154444_640Het werd al een paar dagen aangekondigd. Er was nieuws over de Toppers, je weet wel, die oudere mannen in glitterpakken. Ik maakte me zorgen, het zou toch niet… Joling liet al doorschemeren, er gingen twee mannen weg, twee nieuwe erbij, misschien hoor, hij wist het ook niet helemaal.
Ik sliep slecht die avond. Wat is Nederland zonder Toppers? Wat is Froger zonder Toppers? Om over Jeroen nog maar te zwijgen. Zouden zij nog ooit aan de bak komen als de concerten niet meer plaats zouden vinden. Je begrijpt, mijn zorgen waren groot.

Maar wat een opluchting. Ze hadden mij geplaagd. Ze gingen helemaal niet stoppen. Juist niet. Er kwamen extra concerten. EXTRA. Rond Kerstmis om hun 12,5 jarig bestaan te vieren. Een mooie moment om God op mijn blote knieën te bedanken, want deze drie mannen belichamen voor mij Nederland op z’n smalst en op z’n malst.

Ik zocht net naar een foto van de Toppers om te plaatsen op dit blog maar ik keek er naar en werd er onpasselijk van en het is tenslotte mijn blog dus ik bepaal welke foto ik plaats. En ik wil heus niet honderdduizenden fans op hun ziel trappen, ik houd ook van feestjes vieren en meezingen tot in de vroege uurtjes. En zijn dat de toppers, ook best maar ik ben zo toe aan nieuwe ’toppers’. Misschien een leuk nieuw talentenjacht? John de Mol? Op zoek naar toppers nieuwe stijl.

En ja, waar maak ik me in hemelsnaam druk om.

 

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden