Ze doen het expres zo!

Mijn koffiecubs zijn al een tijdje op en de Bijenkorf is een van de weinige plaatsen waar je espressocubs van Nespresso kan kopen. Ik heb al eerder geschreven over deze bijzondere beleving.

Dat is het. Dat willen ze je laten denken. Dat zelfs het kopen van espressocubs een belevenis is, een ervaring. Daar toe hebben ze gladde jongelui aangetrokken. Jongens met op koffiecubs afgestemde stropdassen, in paars, rose en cyclaam. Ze zijn lang, hebben donkere door gel vochtig gemaakte lokken die ze quasi kunstzinnig over het voorhoofd draperen. Ze zijn geruisloos, bewegen als schimmen achter de toonbank wat natuurlijk geen toonbank mag heten. Ze geven de klant die aan de beurt is alle aandacht. Maar dan ook echt alle aandacht. De anderen die in de rij staan te zuchten, kunnen stikken wat hen betreft. Ze maken geen oogcontact met de rij alleen maar met de geluksvogel die aan de beurt is. Ze zijn nauwelijks te verstaan omdat ze fluisterend vertellen over de wel 12 soorten koffie die ze hebben. Jij hebt mazzel dat je de cubs mag kopen bij hen. Lucky you!

Mijn espressocard ben ik kwijt. Zij hebben gelukkig mijn gegevens. Net zoals de vorige keer geven ze mij het keurige tasje, en leggen de bon uit. De prijs, ziet u, de koffie, ziet u, en de datum.

Ik wil koffie. Ik wil snel koffie. Ik wil heel snel koffie. Online kopen kan ook. Het is eigenlijk de enige optie nog in mijn geval.

1 reactie

Pam 14 februari 2011 at 23:16

Lieve Anja,
Kijk voor een andere optie naar de link van mijn favoriete Vlaamse cabaretier, Geert Hoste. Ik viel bijna van de bank….
http://www.youtube.com/watch?v=cAfPj9Hw-jk

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden