Wilders en zijn anti-euro-‘bondje’

Gisteren had hij zijn vriendin. Marine Le Pen, leider van de Franse partij Front National, in de Tweede Kamer uitgenodigd. Ze hebben een bondje gesloten en Wilders noemde het een historische dag. Dat was het ook.

“Wij gaan de samenwerking aan om de natiestaat in ere te herstellen. We willen de soevereiniteit terugbrengen uit Brussel en weer zelf de baas worden. We willen massa-immigratie tegengaan, de baas worden over ons eigen geld en de eigen wetgeving.”

Ik houd mijn hart vast en hopelijk jullie ook. Wilders is er nog niet. Om een echte coalitie te vormen heeft hij nog meer mensen nodig, maar samen kunnen ze al rekenen op 25 zetels van het Europese Parlement. Samenwerken met bijvoorbeeld het Vlaams Belang, staat ook hoog op zijn lijstje. Helaas heeft elk land momenteel zijn eigen nationalistische vorm van tegenstemmers. Dat is beangstigt mij. Al die meepraters die ontevreden zijn en hopen dat Wilders hen uit de ellende haalt. Beroepskankeraars die niets anders kunnen dat zeiken en zeuren zonder zelf de handen uit te steken. Of om hun eigen hersens te gebruiken maar waar zitten die ook al weer?

Wilders vindt het ook niet erg dat Le Pen een andere mening heeft over bijvoorbeeld het homohuwelijk. Hij ruilt makkelijk het ene belang in tegen een hoger belang. Iedereen weer terug in zijn hok en dan zal Wilders weer bepalen dat we met de gulden gaan betalen.

5 reacties

Marijke 14 november 2013 at 21:59

Ik ben ook niet echt blij met de geldverslindende EU. Toch zijn er ook positieve zaken te noemen, kijk naar onze eigen Neelie, die het prima doet. Maar om nu met een Wij-Gaan-Alles-Lekker-Om-Zeep-Helpen-Partij in de EU zitting te nemen…. hoe simpel kan je zijn. Als het niet zo beangstigend was dat dit soort partijen gaan samenwerken, zou ik het bijna een klucht willen noemen. Kijken hoe lang de afzonderlijke ego’s het volhouden om “samen te werken”

Reply
HansB 14 november 2013 at 14:43

Ik was Anoniem.

Reply
Anoniem 14 november 2013 at 14:42

Het succes van Wilders komt door het falen van de huidige regering. PvdA met VVD. Wie verzint het.

Reply
rikus 14 november 2013 at 14:33

Laat Wilders maar schuiven. Hij is al bijna een jaar de grootste partij van Nederland.
Dat is vakwerk

Reply
antieu 14 november 2013 at 11:11

Voor mij is het zeer verheugend dat de krachten tegen het monster EU gebundeld worden.
Werkloosheid in de euro landen elf procent, en stijgend.
Nederlands sociaal stelsel stelselmatig gesloopt.
Nederlandse euro schulden rond 200 miljard.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden