Wat ik nog ff wah zegguh

In het weekend raakte een speler van PSV echt lelijk geblesseerd. Niet dat ik daarom gelijk in de pen klim maar het is de aanleiding voor wat hieronder volgt. Sufte ik een beetje rond op het net kwam ik op een forum onderstaand stukje tegen. Of het grappig bedoeld is of serieus… geen idee. Maar ik vind het erg grappig.

nu moeten we echt iets gaan doen aan onze selectie geen reis en geen affelay en dan ook nog dadelijk ambrat kwijt en nijland kan naar ado den haag op huur basis affelay is meschien wel op te vangen door bakkel of hutchichon of engelaar maar nu heb je in de spits alleen koevermans en berg er moet zeker een spits bij want er komen zekers nog geschosingen aan dus moet zeker ook nog een verderdingen bij ik zeg ambrat ruil tegen dries mertens dan heb je al een vervanger voor dzuk en opvolger van ambrat en als berg geschorts is kan je lens in de spits zetten en dries aan de buitkant middelveld heb je zat spelers maar in de verdeging moet er zeker een centrale verdegerer bruma huren is een optie maar je kan ook wel goede nederlands speler hebben denk ik en voor de spits nog een optie is KEZMAN

1 reactie

stefanvanaken 22 december 2010 at 23:22

Altijd leuk, die voetbal fans.

Eindhoven de gekste!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden