Wat doen die fietsen daar?

Het viel me eerder deze week op. Daar staan zomaar wat fietsen. Ik weet niet of ze aan elkaar vast zitten maar ze staan er duidelijk ‘samen’. Ze staan er vroeg in de ochtend, onbemand. Niet 1 dag maar zeker nu al een dag of vijf. Wat doen die fietsen daar, met tassen, met spullen? Een grote zwarte tas onder de snelbinders, kleding, een soort trolley. Ik durf niet echt dichterbij te komen, bang om aangezien te worden als mogelijke fietsendief. Zou ik in de die tassen willen kijken? Nee, niet echt. Mijn smetvrees is groter dan mijn nieuwsgierigheid. Maar ik wil wel weten. Ik wil weten van wie die fietsen zijn, staat ze op slot, staan ze aan elkaar gehaakt, zijn er zwervers, voorbijtrekkende toeristen zonder vaste woon- of verblijfplaats, zijn het ….

Geen mens in de buurt behalve ik zelf en mijn iphone. Dan maar een foto gemaakt.

 

2 reacties

jokezelf 20 maart 2012 at 13:04

Misschien zijn ze een lange wandeling gaan maken en vonden ze het te lang om weer helemaal terug te lopen, of wisten ze niet meer waar ze de fietsen hebben achtergelaten. Zitten ze nu thuis te bedenken hoe ze naar die plek moeten komen. Maar ik geef toe; het is intrigerend. Ik zou geloof ik ook de politie bellen. Niet zozeer vanwege twee lijken in het bos (hoewel… alles is mogelijk tegenwoordig), maar omdat hier duidelijk spullen van mensen zomaar een beetje staan te staan. Wie weet heeft iemand wel ee ngrap uitgehaald en deze fietsen van een andere plaats achter in een laadbak gezet om ze hier neer te zetten (is een keer met mijn fiets gebeurd – stond in Purmerend, werd in Putten – op slot – gevonden).

Reply
Marijke 16 maart 2012 at 13:52

Heb je niet de neiging om de politie in te schakelen? Ik krijg al visioenen van twee lijken in de bossen … of ben ik nu een drama-queen?

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden