Wakker met een liedje in m’n kop

Ik word vanmorgen wakker met een liedje in m’n hoofd. Nu is dat niet zo bijzonder. Maar het lied wel.
Niemand heeft je ooit gezien... heet het lied. De tweede regel weet ik ook nog: ‘maar toch weet ik je naam“.
Ik heb even gegoogled: de zangeres was Helga, jaartal 1972. Dat is heel lang geleden. En waarom word ik hiermee wakker? Het enige dat ik me kan voorstellen is het feit dat ik fan ben van As The World Turns. Elke dag van 17.00 tot 18.00 uur. Gezien mijn werktijden zie ik dagelijks 10 minuten en dat is precies genoeg.

Gisteren hoorde Brad en Katie dat Vienna, die draagmoeder is voor hen, niet het kind van Brad draagt maar van Henri, haar eigen man. Verdriet alom natuurlijk. Katie gekwetst en boos op Vienna die er eigenlijk niets aan kan doen, uit pure liefde voor Katie haar kind wilde opofferen maar Henri die eerst geen kinderen wilde maar nu ineens wel wilde nu natuurlijk niet zijn eigen kind afstaan en dat vonden Katie en Brad niet leuk want ze zouden juist morgen kraamkleding gaan kopen.

Tja. Daarom denk ik. Dat lied.

2 reacties

Stefan Heij 29 oktober 2010 at 12:59

Ieder nadeel heeft zijn voordeel, je kunt ATWT nu helemaal kijken 😉

Reply
Pam 28 oktober 2010 at 13:36

Ken je dat liedje van kinderen voor kinderen?
Refrein: elke morgen word ik wakker met een wijsje in mijn kop, ik loop de hele dag te zingen en te fluiten.
Dank je wel….dat zit nu weer in mijn kop…..

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden