Waar wacht ik nog op?

bird-157249_640Ken je dat? Je wil iets. Je wil iets heel graag. Je wil het ook meer dan dat je iets anders zou willen. En je kan het hebben. Je kan het krijgen. Het enige dat je moet doen is zeggen dat je het hebt.

Vaag? Mijn site voor mijn eigen tekstbureau is klaar. Nou ja, zo goed als. Maar eigenlijk is er niets wat mij er van zou weerhouden om te zeggen: tada… hier is ‘ie. Niets wat mij er van weerhoudt behalve ikzelf dan. Waar wacht ik op? Op trommels en violen, een groots aangekondigd nieuwsbericht, flits, flets, fladder?

Ik weet het natuurlijk wel. Als het er is, dan is het er ook. Dan moet ik er iets mee. Kan leuk mijn site promoten maar het vraagt meer dan dat. En dan? Stel dat het helemaal niets wordt of juist, stel dat het wel wat wordt? Ik ben een ster in uitstellen van wat belangrijk voor mij is. Toegeven aan een droom of fantasie kan namelijk ook een droom kapot maken. Maar niet toegeven aan een droom is eigenlijk erger. Ik pak mezelf bij de kladden, ik weet precies waar die zitten en zal morgen, 1 april, mijn site promoten.

1 reactie

Irene 31 maart 2016 at 08:52

Doen! Ben trots op je! Irene

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden