Vier jaar mijn blog

Bijna, om precies te zijn op 3 mei, is het vier jaar dat ik dit blog schrijf. Bijna dagelijks schrijf ik en met steeds evenveel plezier. 1195 berichten waren het er tot aan vandaag, om precies te zijn. Mijn bezoekersaantal is flink gestegen, ruim 800 unieke bezoekers elke maand en daar ben ik heel blij mee. Natuurlijk schrijf ik omdat ik van schrijven houd maar als geen mens het zou lezen, zou ik toch snel klaar zijn. Soms ontvang ik ineens een mail van iemand die ik niet ken maar die bij mijn blog terecht is gekomen en het blog gaat volgen. Een mooier compliment is er natuurlijk niet. Dus ik ga lekker door met schrijven. Wie schrijft, blijft (in ieder geval bezig).

1 reactie

Annelies 3 mei 2014 at 13:16

Proficiat en ga vooral zo door.
Voor jezelf maar ook voor – hopelijk steeds meer – anderen.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden