Vette droom

lady-42122_640Gisteravond traden wij, Vrouw & Co, op ter gelegenheid van Internationale Vrouwendag. Voor dat we op mochten hadden we tijd om over allerlei onderwerpen te fluisteren. En natuurlijk ging het over de lijn. What else, George Clooney?

Ligt het aan onze leeftijd? Maar de kilo’s vliegen er bij de meesten aan, ook bij mij, helaas. Trainen met een personal coach is helemaal in dus enkele vrouwen gaan de strijd aan met de kilo’s. En ik moet ook echt aan de bak. Nu zijn Vriendin en ik, Morgen-types. Morgen beginnen we. En nu echt, hè? Ja, nu echt. Morgen.

Maar elke ‘morgen’ wordt vanzelf ‘vandaag’ en dan blijft er niet veel over van je goede voornemens.

Vannacht droomde ik dat ik mezelf zag als meisje van een jaar of veertien. Op de foto droeg ik een bikini maar wat zag ik? Dezelfde vetrollen als die ik nu heb. Echt waar. Ik keek nog beter naar de foto. Nou ja zeg. Toen ook al? Ik zei tegen Vriendin: ‘moet je kijken, zie jij wat ik zie?’ Zij zag het ook. Er was maar één conclusie mogelijk: die vetrollen horen bij mij. Die vetrollen? C’est moi. Niets meer aan doen.

Vriendin houdt van mij en knikte ‘ja’. En vanmorgen, nu ik al weer een tijdje wakker ben, denk ik ‘lekker bezig met ondermijnen zeg, dat onderbewuste van mij’. Maar één ding moet ik zeggen: die dromen van mij zijn behoorlijk slim.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden