Vet maskertje

Mijn favoriete bezigheid is badderen. Ik houd het er lang uit in dat warme water. Gisteren was het ook weer eens tijd voor een super zuurstofdoorlatendzelfregulerendvochtinbrengendenafdrijvend maskertje. Ik kwam dit heerlijke zakje tegen.

maskertje

Silk en olijfmasker. Wie wil dat niet. Het goedje aangebracht op gezicht en hals en tien minuten de jeuk weerstaan in opperste ontspanning. Toen was het tijd om met een plons water het spul van mijn gezicht te halen. Mijn eerste poging strandde. Mijn handen werden alleen maar moddervet en in plaats van het er af halen werd het alleen maar erger. Vergelijk het met het insmeren van je gezicht met hele oude frituurvet. Dat aan alle kanten plakt maar niet van plan is zomaar los te laten.

Wat te doen? Petroleum en wasbenzine leek me wat overdreven dus ik heb maar gewoon het eerste en beste zeepje gepakt. Ben ongeveer een half uur bezig om het van mijn gezicht af te krabben. Dat lijkt me niet de bedoeling. Hoe lang lag dit zakje er al of hoort dat bij dit verrukkelijke silkachtige slijm?

Voortaan eerst maar op mijn gemak de bijsluiter lezen.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden