Vervelende Pauw (en Witteman)

Gisteravond hadden ze Brahim Bourzik van het Landelijk Beraad Marokkanen te gast. Hij had plannen om de Marokkaanse jeugd te helpen. En ja, hij had het misschien te veel over gemiste kansen, geweigerde stageplaatsen, discriminatie. En ja, misschien had het ook meer over opvoeding moeten gaan. Maar ik vond Jeroen Pauw gewoon irritant autoritair. Hij maakte eigenlijk alle plannen, zinnen en woorden van Brahim belachelijk en maakte er oneliners van die volgens Pauw al honderd jaar nergens toe leiden. Terecht vroeg Brahim Bourzik: ‘als u het allemaal al weet, waarom heeft u mij dan uitgenodigd?’.

Jeroen Pauw zegt ook hardop zich te irriteren aan de man en elke keer denk ik, nu stapt Brahim op. Maar hij blijft zitten, lacht en trekt zich terug. Goed gedaan, Jeroen Pauw. You’re the man.

5 reacties

g meulenaar 4 maart 2015 at 16:45

pauw is heel vervelend
niet serieus naar zijn gasten,
niet serieus over het onderwerp.
hij mag wel wat anders gaan doen

Reply
Michael Citizen 23 mei 2014 at 12:20

Ik had dit niet eerder gezien en ik vind dat Pauw gewoon gelijk had. Bourzik ontkende glashard feiten die iedereen die in achterstandswijken of op scholen met jongeren werkt, ook waarneemt.
Er is gewoon een hardnekkig probleem met die groep en alhoewel alle in het fragment genoemde factoren een rol spelen maar niemand echt zijn vinger achter krijgt.Dan vond ik Hilkens nog het dichtst bij de kern en de waarheid komen.
Ik ken Marokkaanse ouders die hun kinderen structuur bieden, vaak 2e generatie Marokkanen die i Nederland kinderen hebben gekregen en goed opgeleid zijn. In dat opzicht geef ik Wilders gelijk mbt het afschaffen van dubbele nationaliteiten.

Reply
Wllm Kalb 9 april 2014 at 10:57

Deze keer was ik het wel met Jeroen Pauw eens. Meneer had niets te melden. Er was toen, na de uitspraken van Wilders en het drama in Deurne, echt iets aan de hand en meneer Bourzik wilde een coördinator .. Dergelijke goedbetaalde functionarissen lossen nooit een probleem op, ze praten er alleen maar eindeloos over en dat mag best eens aan de kaak geteld worden al ging het nu wel erg direct en op de man af.

Reply
joosttiboschsr 2 april 2014 at 13:49

Pauw heeft een vervelende verborgen agenda, die hij vergeefs verborgen zit te houden Zijn manier van kijken en praten blijven hem verraden. Als journalist val je dan goed door de mand.

Reply
Ab Ovo 2 april 2014 at 12:15

Ik heb alleen even een piepklein stukje gezien van die homofiele bejaardenverzorger. Het was wel duidelijk dat Pauw niets moest hebben van zijn arrogante houding over zijn vermeende terugkeer in de politiek. Zijn blikken alleen al deden vermoeden dat er elk moment een lijkkist op het toneel kon komen rijden. Youre the man for me also, Pauw! Keep growing!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden