Verslapen en op tijd zijn

Vanmorgen was het zover. De wekker gaat. Ik druk het waarschijnlijk gewoon uit. Ik heb er iets mee gedaan want de Iphone die bij mij voor wekker speelt, ligt gezellig naast me op het kussen. Dat doet ‘ie niet vanzelf. (Nog niet, je weet maar nooit met alle ontwikkelingen).

Wat een inleiding! Ik verslaap me dik een uur. Haast me als een gek en ben op tijd op mijn werk. Dan zou je denken, dan doe je dat toch elke dag, een uurtje langer slapen elke dag en een beetje haasten…

Geen haar op mijn hoofd. Mijn dag moet beginnen met rituelen. Moet eindigen met rituelen. Daar hoort slapen niet bij.

1 reactie

hansb 15 december 2011 at 15:38

Misschien dacht jouw Iphone: :”ze heeft het zo druk, ze gaat zo laat naar bed, ze ziet er moe uit, ik laat haar nog een uurtje slapen!” Misschien is ie al zo bijdehand. Moet je hem alleen nog vertellen wat rituelen zijn.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden