Verkeerd ingrediënt

Ik maak voor mijn werk een nieuwsbrief. Dat is een intensieve klus met een hoop stress en gedoe maar fantastisch om te doen.
Elke keer staat er ook een recept in van een collega. Ik heb het recept uitgeprobeerd en het voldeed precies aan mijn wensen:
1) heel makkelijk
2) heel makkelijk
3) heerlijk.

De nieuwsbrief is uitgekomen tijdens mijn vakantie en nu blijkt dat er van het vorige recept 1 regel is blijven staan, namelijk blauwe bessen. geloof me, in dit recept wil je geen blauwe bessen! Er is niet meer zoveel aan te doen, gedrukt en klaar. Word ik toch wakker net in San Diego en bedenk dat de toevoeging van blauwe bessen een geniale fout is geweest. Want het recept is inmiddels gemaakt met de blauwe bessen en wat blijkt: het werd een goddelijke maaltijd! Van heinde en ver kwamen mensen de bedenker van dat recept opzoeken want hoe was ze toch op dit idee gekomen?

Het is een droom natuurlijk maar ik weet zeker dat het ergens ooit gebeurd is. Dat een foutje iemand miljonair gemaakt heeft. Dus gelukkig maken we nog fouten en is er geen deleteknop voor de laatste handeling!

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden