Vergeten als vorm van kunst

Laten we ‘vergeten’ tot kunst verheffen. Dan ben ik een kunstenaar. Want ik heb weer een erg voorbeeld.
Ik schrijf naast gedichten ook liedteksten voor Vrouw & Co, een zanggroep uit Zoetermeer. Meestal kies ik of kiezen we samen een bekende melodie waarop ik een tekst schrijf over voor ons relevante onderwerpen. Een maand of twee geleden schreef ik een nieuwe tekst. Meestal stuur ik die dan door naar A. van het koor maar dit keer niet. Ik was druk met mijn dichtbundel. Gisteren hadden A. en ik contact en ik beloof haar de tekst te sturen.

1) Ik heb een uur moeten zoeken naar de tekst en

2) ik weet de melodie niet meer

Ik schrijf altijd boven de tekst de oorspronkelijke artiest en de titel van het nummer maar nu niet. Dus geen idee en nu maar duimen dat het ineens weer in mijn hoofd schiet. Helaas is het tot op heden nog niet gebeurd.

 

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden