To blog or not to blog

Het is meer een praktische vraag vandaag. Mijn blog wiebelt aan alle kanten, doet ‘ie het wel of doet ‘ie het niet. Zo gewend om zonder problemen te schrijven en dan ineens is het een paar dagen niet mogelijk om mijn site te bereiken. Mijn pogingen om de sites over te zetten mislukken ergens maar waar? Leve de techniek. En dan is dat nog maar mijn simpele regel maar stel je voor dat alles er op een gegeven moment mee stopt. Internet? Betalingen? Mail en facebook. Wat gaan we dan doen, hoe gaan we het dan doen?

Ik probeer me voor te stellen hoe het was voor WWW zijn intrede deed. Voor we met onze smartphones van alles konden. Niet gek dat ik me af en toe afvraag waar de gezellige avondjes zijn gebleven toen we alleen elkaar nog hadden. Dat was zo’n gekke tijd nog niet. Integendeel. Terwijl ik dit tik speelt mijn playlist van Deezer automatisch op mijn geluidsinstallatie. Nog zo iets. Zo veel en tegelijk zo weinig.

Maar vandaag blog ik weer. En morgen is morgen. Toch?

2 reacties

HansB 5 mei 2015 at 11:27

Van de week was k bij mijn zus, ze werd tachtig en ze had, gek gemaakt door haar dochter, pas een smartphone.
Nu kan ze appies maken enz. Bij de borrel kwam dat ding tevoorschijn, tot haar kleinzoon 22 zei: “Oma je wil die dingen toch niet zien, staat dat mandje niet meer achter de deur waar ze in moeten als we komen”? 

Reply
Irene 2 mei 2015 at 13:13

Fijn dat je er weer bent, Anja. Ik miste je. Irene

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden