These people – 2

Ik kom nog een keer terug op onze hosten in Amerika. Een keer en dan laat ik het gaan. Vanmorgen zie ik nog een negatieve review staan van onze Spaanse onderburen. Ik kijk naar de reactie op hun en jawel: zij waren de op een na ergste gasten die Stephen ooit had had. Terrible people…

Het stelt mij gerust dat hij dit dus ook bij andere doet. Maar het maakt me ook boos. Wat een loser ben je als je zo met kritiek omgaat.

En nog wat, Stephen: zou je zo aardig willen zijn om ons de twee nieuwe parfumflessen op te sturen die we op het vliegveld hebben gekocht en die we zo vreselijk dom van ons, hebben laten staan in een van jullie prachtige kastjes.

Yeah. Right.

1 reactie

Anja R. 19 oktober 2014 at 13:56

Oh wat erg, pafrum vergeten! Hopelijk is hij toch nog zo beleefd dat te doen!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden