The Voice: Treintje mist wat mij betreft de boot

Ik was gewoon boos. Gisteravond in the Voice, beginnen de battles. Teams laten twee deelnemers onderling uitmaken wie er door mogen naar de live show. Trijntje Oosterhuis laat haar twee beste zangeressen tegen elkaar zingen in een geweldige act. Natuurlijk kan er maar eentje winnen. Trijntje biedt haar excuses aan. “Ik voel me zo rot maar ik kon niet anders. Als ik jullie tegen een ander had laten zingen hadden die geen kans gehad…”
Ja. En? Daar gaat het toch om, dat de besten door gaan?

Het is niet de eerste keer dat er daarom hele goede zangers en zangeressen met veel potentie afvallen en ik begrijp er geen hout van. De besten vallen af omdat ze tegen de besten moeten en mensen die het niet zo heel goed kunnen krijgen wel een podium! Vreemde aktie.
Ontdaan ben ik naar bed gegaan. Je moet toch ergens ontdaan van zijn want verder is er in de wereld niet zo veel aan de hand…. (Nobelprijs voor de vrede voor de Europese Unie, om maar iets te noemen…)

2 reacties

babbelegoegje 14 oktober 2012 at 04:36

Dat dacht ik nou ook, Anja. En één van de anderen zei het ook al, ik geloof Simon. Er waren veel ‘slechteren’ wel doorgegaan.

Reply
Hansb 13 oktober 2012 at 22:32

Heb je De Neus gemist?
Nog een reden om ontdaan te zijn.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden