t’ kost wat maar dan heb je ook wat

Onder mijn zilverkleurige trouwjasje droeg ik een wit hemdje. Nu is het kenmerk van een hemdje dat je daar in de regel weinig van ziet. Maar mijn hemdje, ik wil er toch iets over vertellen. (Wat heb ik anders aan het ding behalve dat het erg prettig zit.)
Het hemdje is van Airfield. Het logo van Airfield is in mini-kristalletjes onder op het hemd geplaatst. Een glinsterend logo, dat begrijp je wel.
Tot mijn verbazing, maar ik ben ook niets gewend, vind ik een velletje bij de bon waarop 6 mini kristalletjes op een stofje zijn geplaatst. Mocht er dus ooit een kristalletje afvallen, verdwijnen of oplossen, dan kan je via dat velletje een nieuw puntje er op strijken.

Echt waar. Je zou zowat even gaan strijken.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden