Sunny side of sex

Gisteravond heb ik de documentaire Sunny side of sex gekeken. Sunny Bergman reist langs verschillende landen om vanuit vrouwelijk oogpunt de sexualiteit van vrouwen te beschouwen. Gisteravond vrouwen in Cuba. Wow, wat een sensualiteit en wat een volkomen natuurlijk omgaan met lichaam en seks. Ze houden er van. Muziek, dansen en seks zijn de ingrediënten voor een tevreden Cubaans leven. Moet je ons zien!

We zien een groep vrouwen fitnessen. Volslanke, slanke, dikke, hele dikke vrouwen, bewegen zonder gene, springen en hupsen, met strakke t-shirts over hun grote borsten, billen die een eigen ritme maken. Suny vraag wat ze van hun lichaam vinden. Ze zijn trots en blij met hun lichaam, ze hebben geen mannen nodig om hen dat te vertellen. Als mannen opmerkingen hebben dan bonjouren ze de heren naar buiten. Moet je ons zien!

Een meisje zegt een maand geen seks te hebben. Dat kan niet, haar werk lijdt er onder, ze kan zich niet focussen, ze moet gewoon de liefde bedrijven. We zien Westerse vrouwen die genieten van de aandacht van de Cubaanse mannen. Aandacht die ze in eigen land op hun buik kunnen schuiven. Een cubaan zegt’: ‘Vrouwen hebben het hier heel makkelijk. Je hoeft alleen maar je benen wijd te doen en er glijdt een man naar binnen’. Tja.

Leeftijd doet er ook al niet toe. Oud en jong doet het totdat ze er bij neervallen.

Wat kunnen wij vrouwen veel leren van die Cubaanse vrouwen. Wulps en uitdagend stralen ze seksualiteit uit. En niemand zit er mee. Ze houden van zichzelf.

Moet je mij zien!

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden