Stomme stekkers

Dit is een foto van onze schuur. Een stukje ervan. Hooguit veertig centimeter in het vierkant, een halve meter zeg maar…

We willen graag verlichting in de tuin en om niet elke keer naar de schuur te moeten lopen hebben we van die handige kloktimers en lampen die met een soort van afstandsbediening geregeld kunnen worden. Handig. Alleen niet alles werkt of werkt niet goed of wij weten niet hoe het werkt.

Dus gebruiken we van alles door elkaar. Liggen er in de la minstens 4 verschillende apparaten voor de afstandsbediening waarvan sommigen het wel doen en anderen nog steeds niet.

Wij weten niet welke. Ja eentje hebben we onthouden, de waterpomp.

Omdat ik tegenwoordig de schuur niet meer kan vinden om half zeven in de ochtend en op de tast de sleutel in het slot steek en onderhand de spinnenwebben uit mijn haar trek, bedacht ik dat het handig was als er een lamp zou branden. Branden wanneer ik dat wil.

Het is gelukt en dat is een klein wonder. Trots als een pauw zie ik gisteravond om een uur of zes de lamp aangaan en de ander kan ik vanuit huis regelen. Als je goed kijkt liggen er nog wat timers ongebruikt, terwijl wij toch echt dachten ze nodig te hebben.

Ik wacht op een ander helder moment om dat eens uit te gaan zoeken.

5 reacties

@nj@ 30 september 2012 at 12:49

Ik ga er naar kijken maar het ziet er erger uit dan het is.

Reply
fulps valstar 30 september 2012 at 12:09

Dit is levensgevaarlijk, haal hier in hemelsnaam een vakman bij, voor hem is dat een klusje van niets en je voorkomt grote ongelukken.

Reply
Aad Verbaast 30 september 2012 at 10:46

techniek staat voor niets ­čśë

Reply
Wllm Kalb 30 september 2012 at 09:51

Let op dat helder moment ook en beetje op de veiligheid, want het ziet best gevaarlijk uit.

Reply
Wllm Kalb 30 september 2012 at 09:51

Let op dat helder moment ook en beetje op de veiligheid, want het ziet best gevaarlijk uit.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden