Stilte voor de kerst

Ik ben veel te vroeg op het werk. Nog vroeger dan anders. Weet niet waarom of wat er anders ging deze ochtend. Het is doodstil op de gang waar ik werk.Veel mensen zijn vrij op vrijdag en heel veel mensen hebben vrij genomen deze dag.
Boodschappen doen en andere dingen. Ik had gisteravond een feestje en het was beter geweest om ook vrij te nemen, voel ik. Maar nu zit ik op die lege gang en denk, wat kan ik hier niet allemaal doen?

Eergisteren zag ik een film met Hugh Grant, Love actually, waar hij de British prime minister is en in zijn grote huis een dansje doet, betrapt door een van zijn medewerkers. Zo zie ik dat hier ook voor me.
Ik zou van achter naar voren kunnen hinkelen, kruipen, dansen, langs elke kamer lopen en op de deuren bonsen, op de tafel van de directeur springen, achteruit lopen, sprinten, op handen en voeten, op handstand de gang door.
Ik zou kunnen huppelen, heel hard rare dingen roepen die echt niet kunnen, voetballen of badmintonnen (maar tegen wie dan). En dan iemand tegen komen.

Ik zou ook gewoon aan het werk kunnen.

5 reacties

Marijke 21 december 2012 at 15:26

Ik zie voor me dat je al die leuke, gekke dingen doet en … oeps … toen bleek er nóg iemand heel vroeg te zijn (en die was wél druk aan het werk)!

Reply
HansB 21 december 2012 at 12:13

Je hebt er toch ook rare gezichten (gekke bekken) bij getrokken? Toevallig weet ik dat er in die gang een camera hangt!

(sorry, maar ik was anoniem, gisteren ook en dat was niet de bedoeling)

Reply
Anoniem 21 december 2012 at 12:09

Je hebt er toch ook rare gezichten (gekke bekken) bij getrokken? Toevallig weet ik dat er in die gang een camera hangt!

Reply
Irene 21 december 2012 at 09:26

Ik hoop dat je voor het eerste gekozen hebt!

Reply
Vincent 21 december 2012 at 07:15

Dat laatste kan altijd! Ik zou zeggen go for it!! Dans, hinkel, roep en zing alsof de wereld vandaag vergaat!! Hahaha

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden