Sfeer in Den Haag

Ik werk in het Haagse Stadhuis. Het IJspaleis volgens sommigen maar ik vind het een prachtig gebouw. In het atrium zijn altijd allerlei aktiviteiten. Rond de kerst natuurlijk helemaal. De echte kersstal is er dit jaar niet bij maar wel het Residentieorkest. Elke middag is er een lunchconcert. Het orkest begon met 1 muzikant en elke dag komt er eentje bij. Ik geniet er van. Dan ben ik weer blij te werken waar ik werk, in de stad waar ik van hou

muziek

5 reacties

Petra Mulder 18 december 2011 at 23:27

Ondanks dat ik al weer jaren niet meer in het Haagje woon, blijft het diep van binnen altijd mijn stad.
Heerlijk dat jij daar nog “mag” werken.

Reply
hansb 11 december 2011 at 21:09

Het IJspaleis zal smelten door jouw liefde!

Reply
Stefania 11 december 2011 at 17:04

Oh, Oh Den Haag. Twee jaar met plezier gewoond. Mooie stad.

Reply
ingridvandenbergh 11 december 2011 at 12:51

Daar wil ik ook wel werken… eh… luisteren en ondergaan

Reply
Pam 11 december 2011 at 12:28

Wat een leuk initiatief! Terechte reclame voor jouw mooie stad.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden