Sex Academy: YES

Goedele Liekens presenteert ‘Sex Academy’. Een sex-school voor koppels die wel eens iets anders willen maar die niet weten hoe. Gisteren was Goedele met een koppel te gast bij RTL Late Night. Verbijsterd heb ik zitten kijken naar een toch doorsnee echtpaar dat op televisie laat zien hoe zij hun liefdesleven nieuwe impulsen geven. Wil ik dit zien? Wil ik dit echt zien?

Er bekruipt mij een gevoel van schaamte omdat ik naar iets kijk wat ik zo pijnlijk vind. Waartegen je mensen zou willen beschermen. De gasten aan tafel bij Humberto kijken ook wat genegeerd naar beneden om met moeite de slappe lach te verstoppen. Heel origineel zien we hoe de vrouw de tepels van de man bespuit met slagroom. Een toefje verleiding waarbij de kat zijdelings ook hoop betrokken te worden bij het liefdesspel. Nu vind ik dat soort slagroom al niet lekker maar bij het zien van de tepels van de man die er bij ligt alsof hij tegelijk naar een voetbalwedstrijd kijkt, wordt alle lust ontnomen. Sterker nog. Ik word er misselijk van. Van hem en van zijn tepels. En ik stel me voor dat hij of zij een collega is. Dat je elkaar maandag weer ziet omdat je belangrijke zaken te bespreken hebt. Maar op je netvlies zit die man die door vrouw en kat naar hogere sferen gebracht moet worden.

Werk aan de sex-leven zo vaak als je wilt maar doe dat niet op televisie. Zodat Humberto ook ineens quasie gewoon over ‘venusheuvel’ moet praten want Humberto, kan echt over alles praten.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden