Serious request: hartverwarmend

Elk jaar geniet ik onwijs van Serious Request. Mooie radio, mooie gedachte. Beter dan elk ander programma om geld op te halen. Waarom vind ik dat nu zo leuk? Het is warm. Iedereen doet mee en kan mee doen. De dj’s zijn oprecht en nergens cynisch. En je weet dat, hoe langer het duurt, hoe dichter ook zij bij hun gevoel komen. Als de kracht er niet meer is om iets te verbergen kan je alleen nog maar je hart laten spreken. Mooie gasten ook. Prachtige live optredens. Acties door mensen bedacht die elk jaar ludieker worden. Elk jaar denk ik dat ik het jaar daarop mee ga doen. Iets ga organiseren op het werk. Gemeente Den Haag als gulle gever. Moet kunnen toch. Help het me herinneren volgend jaar.

Nu nog lekker genieten en daarna in een gat vallen want deze radiogekte is de mooiste televisie van het jaar.

1 reactie

fenny 22 december 2013 at 10:45

Dan zit je nu in zak en as?

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden