Schrijven in Robertville

Ik word net wakker terwijl de vogels fluiten en de zon al uitbundig schijnt. We zitten op dezelfde plek waar we vorig jaar waren voor onze schrijfvijfdaagse omdat het een hele goede plek is. Als schrijvers worden we behandeld, schrijvers die alleen maar moeten schrijven, voor elk natje en droogje wordt gezorgd. Op facebook kan je de foto zien want met mijn ouderwetse Ipad 🙂 kan ik nog geen foto maken en dan moet ik het mailen via mijn phone en dat is nu even te veel gedoe.

Maar geloof me, het is heerlijk. Het schrijfproces gaat bijna vanzelf. Het eerste gedicht is gelegd en dat er nog velen mogen volgen.

2 reacties

Marijke 27 mei 2012 at 20:43

Klinkt als een perfecte omgeving om veel inspiratie op te doen. Veel plezier.

Reply
Jane 27 mei 2012 at 16:50

Anja, Waar zie ik dan die foto? Gr. Jane

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden