Schrijf eens even een tekstje…

Vroeger werkte ik in een kinderdagverblijf. Had ik te maken met een ouder die bijvoorbeeld pedagoog was. Nooit iemand gezien die er zo’n zootje van maakte met haar eigen kind. Zo is het ook als je jezelf tekstschrijver noemt. Maak dan maar eens een tekst voor jezelf.

Twijfelen aan alles. Aan punten en komma’s, aan inhoud en vorm, aan lengte en omvang. Als iemand mij vraagt een lied te maken of een gedicht dan ligt het eindresultaat twee uur later op tafel. Mijn website kostte iets langer. Maar, hier is ‘ie dan en ik ben er blij mee.

Van teksten naar meer

Als zzp’er moet je continue mee bewegen, soms meer dan je lief is. En keuzes maken. Ik was eigenlijk van alles, ik ben eigenlijk van alles. Juf creatief schrijven, webbouwer, liedjesmaker, dichter, blogger, organisator, therapeut. Maar teveel is niet goed. Dus ik ga me voortaan richten op twee zaken die ik geweldig vind om te doen: schrijven en websites bouwen. Voorlopig geen lessen verzorgen of partner worden in die mooie nieuwsbriefapplicatie. Of me richten op levensverhalen. Of mijn therapeut zijn combineren met schrijven, of zal ik dat wel …

Mijn portfolio moet nog uitgebreid worden. Maar dat komt later wel.

Vandaag gaat mijn site de lucht in en dat lucht op. Als je het wilt delen is dat ‘meer dan lief’. Benieuwd naar jullie reacties.

www.av-teksten.nl

 

 

 

 

2 reacties

Neeltje 8 september 2018 at 08:48

Mooie website! Wie schrijft, die blijft!

Reply
Margriet 4 september 2018 at 14:59

Hi Anja, gefeliciteerd met je website: ziet er goed uit. Altijd fijn als mensen bewuste keuzes maken. Maar dat je voorlopig geen lessen gaat verzorgen, vind ik natuurlijk wel spijtig. Ik hoop dat het over een tijdje weer gaat kriebelen. Voorlopig kan ik van je teksten blijven genieten! Hartelijks, Margriet

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden