Sabrina, het meisje van de Hema

Sabrina, het meisje van de Hema, kan heel wat meer dan worsten verkopen. Flauw.
Het EO radioprogramma besteedt aandacht aan haar want via een airmiles wedstrijd is zij de gelukkige die in 2014 een vlucht in/naar de ruimte kan maken. Niet gek.
Dit programma wordt zeker gepresenteerd door ons alles Thijs van den brink en minder zeker ben ik van Elsbeth Gruteke.
Op de vraag of zij het spannend vindt antwoordt Sabrina: “Ja maar ik droomde vroeger er al van om straaljagerpiloot te worden, dus…’
Met een dedain lachje zegt Elsbeth: “Nou, daar is niet veel van terecht gekomen.’ Ze lacht er bij op manier die ik pijnlijk vindt.

Thijs doet er nog een schepje bovenop.
“Alle astronauten moeten allerlei testen doen, aan honderduizend voorwaarden voldoen, maar een meisje van de Hema kan gewoon de ruimte in!”

Het meisje van de hema is niet gek: “Kan je zien waar je toe in staat bent als je bij de Hema werkt’. Punt gemaakt.
Even later schopt ze zelf maar de open deur in: “we kunnen dus meer dan worsten verkopen.’

Ik lig in bad terwijl ik dit beluister en duik van plezier even kopje onder. Bravo Sabrina. Laat ze een poepie ruiken daar ‘boven’.

2 reacties

jokezelf 27 juni 2012 at 21:24

Inderdaad erg flauw, maar wel hartstikke leuk voor het meisje van de Hema dat ze de ruimte in mag. En goed van haar dat ze die open deur zelf intrapte. Mijn moeder is ook begonnen als worstverkoopster bij de Hema, ze heeft het daar erg naar haar zin gehad en is opgeklommen tot cheffin van de administratie. Haar huidige huisarts was daar destijds schoolhulp en verkocht ook worst. Dus dat dedain van die dame is volkomen misplaatst!

Reply
knutselsmurf 20 juni 2012 at 18:52

Ze heeft bovendien lef.
Ik herinner me de eerste Amerikaanse lerares die mee naar boven mocht met de space-shuttle. Hij explodeerde hoog in de lucht. Ik zie nog de onthutste gezichten van haar leerlingen die de vlucht op de grond volgden. De oorzaak was : bevroren rubber ringen, waardoor er brandstof uit de raket gelekt was. Het space-shuttle programma liep een jaar vertraging op.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden