Positief nieuws is geen nieuws

Zegt men vaak. Benieuwd hoeveel mensen er af vallen want dit is een vervolg op de vorige ‘regel’ Het blijft maar mooi om me heen… kan er niets aan doen, wil er niets aan doen.

Lag vanmorgen in mijn bad, de zon scheen naar binnen, Racoon op mijn Iphone en Vriendin die van beneden roept of ik nog koffie wil.

Dat is mooi.

Net op mijn zonnebedje. In de zon natuurlijk, buiten. De buren zijn weg. Onze hond past zo mooi bij de tuintegels, een heel ‘natural look’ om me heen. En op mijn ipad eindelijk een manier gevonden om bestanden op te slaan en te lezen. Ik kan met het nieuwe werken beginnen.

Maar, ook zo mooi. Dat hoeft vandaag nog niet. En morgen ook niet.

1 reactie

Marijke 4 juni 2011 at 13:32

Ik twijfel er geen moment aan: je bent en voelt je gewoon heel gelukkig. Heerlijk he?

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden