Pluim voor Bol.com en Priscilla

Een tijdje geleden al schreef ik over de malaise met mijn Ereader. Gekocht bij Bol.com, na twee weken deed ‘ie niets meer. Niet zorgvuldig genoeg verzonden naar Bol.com waar ‘ie nooit aankwam.
Een maand later, kwam hij toch retour van Bol met de mededeling dat er een barst in het scherm zat en dat viel niet onder de garantie. Ik balen. Op mijn blog en op twitter geklaagd. Met succes. Priscilla van Bol.com benadert mij persoonlijk met excuses en een nieuwe ereader.
Ik blij natuurlijk. En klagen over iets … dan moet je het ook weer goed maken. Hierbij dus.

Wat ik toen ook al mijn pijn in mijn hart en ongeloof had geconstateerd…. iriver is niet compatible met Mac (Apple). Twee maanden later is dat nog steeds zo.
Dus…. verkopen of zo en dan toch maar een ander…

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden