Pijn

ache-1297598_640Ik wil elke dag mijn ‘regel’ doen. Maar momenteel is het een opgave omdat in mijn hoofd niet veel meer plek is voor iets anders dan ‘pijn’. En ik houd er niet van om eigen malheur te exploiteren maar wat als er even niets anders is? Ik krijg binnenkort een wondermiddel ingespoten dat mij weer een maand of wat op de been kan houden maar dat werkt bij 70%. Ik wil niet lullig doen maar wat als…

Wat als vakantie nummer drie niet door kan gaan? Ik niet de laatste weken naar mijn werk kan komen? Ik niet met Ami kan lopen en haar nu al geïrriteerd weg stuur als ze voor me staat en natuurlijk iets wil van me. Als een teleurgesteld hoopje hond ligt ze nu verveeld  te zijn in de tuin. En dat begrijp ik heel goed. Dezelfde verveling overvalt mij.

Maar wat als het wondermiddel wel werkt? En ik over een week kan huppelen, naar mijn werk kan gaan, op vakantie kan slenteren in prachtige stadjes, ik rechtop afscheid kan nemen van mijn collega’s en met Ami wandelingen maak waar wij beiden gelukkig van worden.
Dat zou fantastisch zijn. En tot die tijd maak ik het in mijn hoofd wat aangenamer met pilletjes waar ik niet van houd maar die wel lekker zijn.

1 reactie

Margreet 23 augustus 2016 at 14:20

Niks mis mee als je schrijft over wat je bezighoudt lijkt me, is dat exploiteren? Vind ik niet, het is echt en niet de schijn ophouden. Alleen als het te lang duurt verliezen de meeste mensen interesse. Werkelijke belangstelling wordt steeds zeldzamer. Ik hoop dat het wondermiddel werkt voor je.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden