Passie en Beth Hart

Ik ben een fan van Beth Hart. Van de week heb ik tijdens een autoritje minstens 6 keer hetzelfde nummer opgezet. Steeds harder en harder, tot mijn volumeknop de max had bereikt. Wat is het in Beth Hart? Ik houd van rauwe vrouwen, wijven met ballen, stemmen die schuren, en artiesten die met alles in hun lijf muziek maken. Dat is mooi om te zien, mooi om te horen. Ik heb Beth hart diverse malen live gezien. Ik geef toe, een keer ben ik tijdens een concert in slaap gevallen. Dat was in een theater in Eindhoven waar we speciaal naar toe waren gereden. Maar Beth hoort niet in een keurig theater en dat straalde ze ook aan alle kanten uit. Zij hoort thuis in obscure zaaltjes, donkere ruimtes waar de zweetlucht je tegemoet komt, waar je tegenaan gaat hangen en je laat gaan, al is het maar in gedachten.

Beth Hart, I rather go blind

1 reactie

Anoniem 6 juni 2013 at 08:56

Je zou er bijna van gaan roken !

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden