Opgeruimd staat netjes of in ieder geval netter

We hebben het niet vaak. Ik zou het eigenlijk wel iets vaker willen hebben. Die neiging. Die neiging om alles onder handen te nemen. Vandaag was het zover. Niet helemaal uit het niets want een paar dagen geleden kregen we ons nieuwe bankstel.

Zoals altijd, is het in werkelijkheid veel groter dan in de winkel. Even slikken en schrikken. Maar het is er nu eenmaal, we hebben een grote kamer, maar wat veel troepies… De troepies hebben plaats gemaakt. Alles is zonde, want aan gehecht, want toch wel leuk maar we waren sterk. De doos in er mee! Deuren open, frisse wind in het vooronder, via Spotify allemaal nummers beluisterd van Janis Ian, harder gezet en boenen en stofzuigen en dweilen. De zon schijnt. Basje is geborsteld. Mijn vriendinnetje neuriet in de keuken. Het leven kan soms zo heerlijk simpel zijn.

Niet te vaak hoor, dan ga ik me vervelen.

2 reacties

Selma 22 oktober 2011 at 22:51

Mijn motto is:
beter een opgeruimde vrouw dan een opgeruimd huis ­čśë

Reply
Anja R. 22 oktober 2011 at 14:53

Bent u in te huren?
Volgens mij is het hormonaal, heel banaal dus.
Heb er hier geregeld ook last van, alleen ben ik de enige met deze aandrang en dan werkt het toch anders!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden