Onhandig, oneerlijk, gedoe.

columnIk doe het nooit meer maar deze wil ik toch wel binnen slepen. Op FB deed ik een oproep om op een column te stemmen van mij. Ik dacht er aan om te het op te geven maar ik loop nog vier stemmen achter. Vier… Dat moet te doen zijn. Dus ik bedel opnieuw om op mijn column te stemmen. De prijs is een publicatie in Metronieuws-krant. Dat zou leuk zijn.

Hier kun je op klikken en dan kun je stemmen.

Maar het is eigenlijk te triest voor woorden dat je zo een wedstrijd kunt winnen. Want het zegt niets over de kwaliteit van de column maar over het aantal mensen dat je zo gek kunt krijgen dat ze op je gaan stemmen. En dat is nog niet zo makkelijk. Je moet je eerst registreren, dan pas kun je je stem uitbrengen. Ik zou het opgeven als het niet mezelf zou aangaan. De titel van mijn column kan, hoewel minder hard, ook voor deze actie gelden. Onsmakelijk, walgelijk en verwerpelijk. Alleen zou het dan worden ; onhandig, oneerlijk, gedoe.

Ik heb me ook voorgenomen om er niet meer aan mee te doen omdat het niet zoveel zegt. A moment of fame, en dat is dat. En morgen schrijf ik gewoon weer mijn regel, zonder gedoe. Ook best leuk.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden