Oeps.

hondHet is leuk om soms met grappige teksten iets te zeggen. Woordspelingen doen het goed. Behalve als je iets gebruikt dat iets betekent wat je helemaal niet bedoeld hebt. Dan denk je soms: oeps

Zo had ik laatst leuk op FB gezet: Love Blogging en Love Dogging. Zeg nou eerlijk, klinkt lekker. Totdat een FB-vriend mij waarschuwt. Dogging is niet alleen maar leuk met je hond bezig zijn maar ook graag kijken of deelnemen aan seks in het openbaar. Nu gun ik iedereen zijn eigen hobby maar dit is niet de mijne.

Sociosite zegt:

In Engeland werd een nieuwe dimensie toegevoegd aan het repertoire van buitenissige seks, die bekend staat onder de naam «dogging». Het is een nieuwe seksuele praktijk die ontstaan is uit een fusie tussen internettechnologie en buitenissige buitenseks. Via internet en de methodiek van flitsmeutes wordt op exhibitionistische wijze seks met onbekende partners in gang gezet. Via internet worden grotere of kleinere groepen uitgenodigd om te kijken naar exhibitionisten die elkaar op internet hebben ontmoet en op een afgesproken (semi-)publieke plaats seks bedrijven. Soms kunnen uitgenodigde toeschouwers ook zelf aan de handelingen deelnemen. Het motto is normatief scherp geformuleerd: “Thou shalt look with thine eyes, not with thine hands, until invited.”

Als ik ‘dogging’ intik in het zoekvenster komt toch eerst een redelijke normale omschrijving dat het meest lijkt op wat ik bedoel. Dus was mijn eerste gedachte: ‘nu word ik echt oud, als ik deze betekenis niet ken’, dit stelt mij gerust. Ook als ik het (jongere) vrouwen in mijn omgeving vraag, gaat er bij niemand een dogginglichtje branden. Dus misschien valt het met mij nog wel mee en heb ik gewoon weer een nieuw woord geleerd.

Of kenden jullie dit woord en deze betekenis wel?
En waarvan dan 🙂

 

2 reacties

Simen Vrederat 10 november 2015 at 13:40 Reply
Simen Vrederat 10 november 2015 at 11:18

@anja
Mensen hebben fantasieën. Sexuele fantasieën ook. Soms verlaten die de stream of consciousness en verschijnen in een of ander narratief centrum van zwaartekracht. In werkelijkheid zijn die fantasieën meestal prive. Wat niet wil zeggen dat ze niet bij velen gelijksoortig zijn. Want iedereen bezit immers hetzelfde apenbrein waarin alle natuurlijke neigingen zijn verankerd. Net als bij het verschijnsel flashmob wat een tijd lang in de mode leek, heeft zo’n bijeenkomst weinig kans van slagen wanneer er niet een wat gedegener organisatie achter de schermen zit. Ik heb ook nog nooit een horde neukende mensen gezien tijdens bos of strandwandelingen. Jij wel ? Net zoals ik ook nog nooit iemand gekend heb die een Second Love gevonden heeft via internet. Of een liefdevolle relatie opdeed via slettennet.nl. In het laatste geval is de illusie persistenter. Zoals dat altijd is wanneer de zaken lopen via een “verdienmodel”
Je foto is wel mooi en lijkt me ook wel echt. Hij doet me denken aan een foto die ik zelf ooit maakte die ook prachtig in jouw blog zou passen. Ik zal eens kijken of ik hem vinden kan, dan zet ik hem voor je op mijn blog.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden