Nou ja zeg

Gisteren, onderweg naar mijn werk, voel ik aan mijn oor en mis direct wat ik al verwachtte. Mijn oorbellen. Als ik die vergeten ben, ben ik zeker ook mijn horloge vergeten. Nou ja, jammer maar geen drama.
Op mijn werk zegt een collega dat ik wat pips zie. Ik voel me goed maar heb maar weinig nodig om dat ineens teniet te doen.
Gisteravond laat, tijd om naar bed te gaan en mijn gezicht weer helemaal te reinigen. Zie ik in de spiegel wat bleke oogjes. Het watje blijft schoon. Ik ben vergeten me op te maken. Dat is wel erg. Geen lijntje onder mijn oog. Geen lijntje boven mijn oog. Geen mascara op de bovenwimpers, geen mascara op de onderwimpers. Hoezo, je ziet een beetje pipsjes.

Goed dat ik het niet eerder op de dag heb geweten. Dan had ik die dag, die toch al niet omging, nog slechter doorgekomen. Is het de leeftijd of zit ik zo vast aan mijn ochtendritueel dat een lichte wijziging daarin alles overhoop gooit. Geen van beide heeft mijn voorkeur.

2 reacties

petra mulder 7 maart 2011 at 08:51

Mikel, mijn oudste zoon (jouw achterneef) was nog maar pas 17 toen hij vergat zijn schoenen aan te trekken toen hij naar school ging.
Kwam hij dus in de bus achter, wat leeftijd????……misschien zit het gewoon in de genen. Hahahaha

Reply
Vincent 4 maart 2011 at 16:40

Gelukkig was je niet vergeten om je aan te kleden!
Maar ik denk dat je dat bij buitenkomst wel redelijk snel door had gehad… Als het niet de kou zou zijn, dan zouden de blikken het wel verraden hebben….

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden