Not my cup of D

Ik ging van de week twee letters kopen.. 🙂 BH
Mooi woord toch eigenlijk: buste-, boezem-, borstenhouder! Dit wordt een stukje small-talk voor vrouwen, dus mannen: get lost.

Ik houd niet van shoppen voor bh’s. In een hokje waar steeds keurige dames met centimeters om de nek, komen informeren of je hulp nodig hebt. Je zegt nee maar alles schreeuwt ja. Dan druk je op een belletje en komt er een mevrouw speciaal voor jou. Ze gaat je meten. Je houdt je buik in, dat meet ze wel niet, maar toch..
Je blijkt ineens een cup gegroeid. Een cup! Niet een maatje maar een hele cup! Waar heb ik gezeten de laatste twintig jaar. En eindelijk ga ik overstag voor een beugelbh. Niet schrikken, dit is de waarheid. Een paar maanden geleden kocht ik er 2. Maar ik kreeg blauwe plekken van de beugels, kan toch niet de bedoeling zijn. Weg ermee. Nu weer een poging.

Ook een zwarte, die voorgevormd het formaat heeft van een duo set strandballen. Dat kan toch niet voor mij zijn? Maar het past. Ik voel me borst. Niets anders meer. Kijken of ik het een uurtje vol kan houden. Niet. Uit dat ding.
Vriendin informeert waarom ik dat zwarte gevaarte niet wil dragen. In onvervalst haags zeg ik: “ik bots teguh mein eiguh tite.”

2 reacties

Pam 26 april 2011 at 11:42

Oh!! Wat erg. Dat heb je met die i-pad met meerdere accounts.
Die oren-assiociatie was van mij, niet van Jan, meer een benen-man….

Reply
Jan 25 april 2011 at 21:54

Weer een rare assiociatie van mij.
Wist je dat oren je hele leven blijven groeien?
Kijk maar eens naar oude mannen en hun enorme oren.

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden