Nog een Hendrikje en drie blondjes

Lang gedacht ga ik dit nu wel of niet melden en aan wie? Niet kinderachtig zijn: gewoon ook aan jullie.

Gisteren genieten we van ons voorlaatste dag met het uitzicht op nog een dag en nacht en nog een hele dag, want we vertrekken pas zaterdagnacht. Wat een heerlijkheid. Totdat Broer mailt over Hond en ons een leuke laatste avond wenst. Dat was gister. Ik mail terug:

Ik: ech nie

Hij: ech wel

Ik: zaterdag hoor

Hij: vrijdag

Hij stuurt me de thuisblijversinformatie toe die ik hem zo slim, eerder stuurde. En het staat er echt. Vrijdag 21 sept. We hebben alleen maar geroepen: ‘wat erg, wat erg’ en ‘hoe vertellen we het de buren?’

Inmiddels wist Hendrik het ook en we zijn gevieren lichtelijk van slag. We moeten ineens nog veel en we zouden nog….

Maar een fantastische leuke, laatste avond Cascais gehad en nu: koffer pakken!

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden