Je kan me wat

Mezelf gedwongen om vandaag te ‘regelen’, dat wil zeggen, om mijn blog ‘een regel per dag’ weer nieuwe input te geven. Want twee dagen niet publiceren mag natuurlijk niet. (Van wie? van mij natuurlijk). Maar waarover dan? Nou over dit of over dat. Kom op, genoeg te melden.

Ik zie het blog waar ik gisteren aan begon en vraag me af waarom ik die niet afgemaakt heb, kan best nog. Dus verder met de zinnen die er al staan. Maak wat foutjes, begin opnieuw. Tevreden zie ik wat ik geschreven heb, voor een zondagblog nog niet zo slecht. Met een klap klik ik op ‘publiceren’. ‘Weet je het zeker?’, zegt de mijnheer die aan de achterkant van mijn blog zit. ‘Ja’. zeg ik en druk nogmaals op ‘publiceren’. Weg blog. Blog weg. Waar dan? In concepten? Nee. Terugbladeren? Nee. Toevallig tussentijds bewaard? Nee. Weg is weg, zegt de mijnheer die aan de achterkant van mijn blog zit.

Opnieuw beginnen? Nee, zegt de vrouw die aan de voorkant van mijn blog zit. ‘Je kan me wat’.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden