nie leuk nie

Net het weerbericht bekeken!!! Het wordt truien weer hier. Het leuke van internet is wel dat je net zo lang door kan gaan met zoeken totdat je een voorspelling vindt waar je je enigszins in kan vinden. De aardigste voorspelling was die waar nog wel een zonnetje bij stond en de temperaturen waren gemiddeld 1 graad hoger dan bij andere sites, de slechte sites dus eigenlijk.
Het voordeel van dit weer is wel dat ik eindelijk kan gaan schrijven. Iets wat ik nu al anderhalf uur uitstel omdat er zoveel dingen zijn die nog gedaan moeten worden. Maar nu ben ik zover. Ik ga schrijven.

1 reactie

Bianca 27 augustus 2010 at 14:45

krijgen wij dan van het weekend een beetje zon??
als het vanavond maar droog blijft.. dan gaan we stappen met een paar vriendinnen. kan natuurlijk niet natgeregend worden als je moet fietsen.
o ja en morgen moet het ook droog blijven, want dan gaan we naar beatstad
en als het zondag ook droog kan blijven, graag.. ik ga dan naar vrienden in Zeeland en ’s avonds paardrijden op het strand

met andere woorden, ik verwacht een droog en druk weekend ­čÖé

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden