Net Oud en Nieuw

Terug van vakantie heb ik altijd het gevoel van een nieuwe start. Nu is dat in mijn geval ook zo want over een paar dagen start ik mijn nieuwe job. Dus dat is nieuw genoeg zou je zeggen. Maar ik wil meer. Een nieuw jaar lijkt het bijna, loslaten van het oude vertrouwde. Dat is best wel spannend. Een uitdaging zou een ander zeggen en misschien moet ik het ook op die manier zien.

Ik wil in ieder geval deze ‘regel’ voortzetten maar ook iets gaan veranderen. Ik zal voortaan 1 keer in de week een column schrijven. Zo, dat staat. Elke woensdag zal ik me er toe dwingen om wat ik het leukste vind om te doen, ook werkelijk te gaan doen: schrijven.

Ik sta open voor tips, commentaren en verzoeken. Wat zit jou hoog? Waar maak jij je druk over? Laten we het delen via Social Media. Je kan gewoon thuis blijven hoor.. :-0

 

 

1 reactie

Anja R. 25 september 2012 at 23:09

Zorgen over de zorg, An…

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden