Mijn dichtbundel is ‘ready to go’

Deze wens had ik al heel lang maar ja, wie geeft er een dichtbundel uit? Vijf jaar later dan bedoeld en ‘with a little help from my friends’ kan ik eindelijk mijn eigen dichtbundel vasthouden. Gedrukt en wel staan de dozen klaar. Dozen? Wel ja, als je het doet, doe je het goed. Volgende week is de presentatie en kan mijn bundel echt naar buiten. Spannend en heel leuk.

uitnodigingescampbundel

3 reacties

Anja Cinjee 12 april 2014 at 18:39

Na in de afgelopen week twee keer het bericht te hebben gehad dat de eerste keer mijn moemie van bijna 70 gewoon zomaar voor haar voordeur gevallen is, gelukkig op zo’n matje wat er ook onder speeltuigen ligt in de speeltuin zodat de kids niet te hard vallen. De tweede keer toen ze haar kleindochter van school ging halen met haar scootmobiel en de scootmobiel er vandoor ging zonder haar en ze een vreselijke smakkerd gemaakt heeft – ben ik vandaag aanwezig geweest bij de boekpresentatie over de dichtbundel die over moeders gaat – ik heb het niet droog gehouden! Noem het een rare timing, maar zo binnengekomen en ik voel me daar dankbaar voor.

Reply
Irene J 3 april 2014 at 08:44

Verhaal (Toepasselijke verspreking) = Verhaar. Sorry

Reply
Irene J 3 april 2014 at 08:43

Dichteres Anja Verhaal. Wauw!!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden