Marktplaatsreclame: kap nah

Ken je die reclame? Een kind ziet een blokfluit, roept ‘wil ik.’
Ze ziet rolschaatsen: ‘wil ik’. Ze ziet een ezel: ‘wil ik’.

De boodschap is kijk op marktplaats zodat je voor een prikkie je engeltje alles kan geven wat ze wil hebben. Het slotbeeld is een wattige vader die met een gelukzalige glimlach zijn blije oogappel ziet stralen omdat ze met blokfluit en rolschaatsen op de ezel zit.

Hoe had ik willen eindigen?
De ezel schopt het wicht van zich af, op rolschaatsen vliegt ze in een noodvaart op haar nietsvermoedende vader af die tot grote ontzetting de blokfluit in zijn opengesperde keel ziet verdwijnen.
Boodschap: ?;€&@€€)(

3 reacties

jokezelf 8 juli 2013 at 17:04

Ik erger me óók blind aan die reclame. Maar fennty heeft uiteraard een punt; de huidige tijdgeest is er prima in verwerkt. Zoiets zou je 30 jaar geleden toch niet verzonnen hebben?

Reply
fenny 1 juli 2013 at 09:07

Toch vind ik hem knap bedacht, hij blijft behoorlijk hangen toch?
En de tijdgeest is er meesterlijk in verwerkt, hij is super irritant!

Reply
HansB 29 juni 2013 at 12:04

Ik kijk en luister geen reclame.
Ik eet geen MD kipnugget, wat overigens een klont is van een gehavende kip, vermoedelijk van een die in een legbatterij onder de poot is gelopen en toch al kaal was. En ik baal van de huidige politiek. (?;€&@€€)( je wordt er alleen maar gewelddadig van.) 🙂
Maar ik zit niet met een genezende knie. Beterschap!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden