Maan biedt haar excuses aan

Pas dit weekend was er aandacht voor een ‘piemelig’ ding tijdens de radioshow van dj Frank Dane. Wat een super goede grap! Samen met sidekick Jelte van de Goot had hij een tijdens een optreden van Maan een naakte vent voor haar neergezet.

Maan had net haar ogen dicht, geconcentreerd op haar lied en toen zij haar ogen opende hing er een piemel voor haar neus. Zo grappig. Je hoort Dane en De Goot echt plezier hebben. De kwajongens. Jammer alleen dat Maan het niet begreep. Die kan echt nergens tegen.

Solly, solly, solly

Maan schrok zich een hoedje en begon te huilen. Je hoort in het radiofragment hoe Dane onthutst reageert. ‘Ach, meisje’, zegt hij met een snik in zijn stem. Die kwam binnen. Ik heb zo te doen met die twee jongens. Bedenken ze een grap die zo bizar is en zo anders dan anders, begint het ‘slachtoffer’ te jammeren als een baby en verpest zo de hele radioshow. Er kan niets meer tegenwoordig. Maan bood haar excuses aan want ze realiseerde zich wel hoe zij de twee jonge mannen een moment van euforie ontnomen had. ‘Sorry, sorry, ik schrok gewoon heel erg, en ik was al nerveus, sorry’. De mannen zijn groot genoeg om haar excuses te aanvaarden. Maan smeekt om hier verder geen ruchtbaarheid aan te geven. Haar naam, haar carrière… Frank Dane, groot man, belooft haar dat en dat hij haar heus nog wel zal draaien. Kijk, dat is nu eens een echte man.

Het lukt om het incident twee weken onder de radar te houden. Tot dit weekend.

Radio 538

Radio 538 heeft nog niet gereageerd. Maar gelukkig las ik net het nieuws dat de persvoorlichting van Radio 538 laat weten dat Maan morgen om 12 uur te gast is bij dj Frank Dane, ‘om samen een toelichting te geven’. Dat vind ik nou eens dapper van Dane. Hij laat haar niet in haar eentje de boel verklaren.

Jensen

Frank Dane. Zo zijn best gedaan om niet direct in verband te worden gebracht met broertje Jensen. Die dikke, kwallerige presentator van no-nieuws. Daarom heeft Dane destijds een andere naam bedacht. Want de wereld is niet klaar voor twee Jensen’s. En hij is echt anders dan broertje Robert. Volwassen zeg maar.

En meisje Maan? Moet haar licht eens laten schijnen op wat het nu eigenlijk betekent om een ‘ster’ te zijn.
Het mag wat kosten.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden