Lord of the rings

Je zal toch bekend zijn in heel Nederland. Lord of the Rings zijn (geweest). En dan weer betrapt worden op het gebruik van cocaïne. Terugvallen is al erg, maar daar door heel Nederland op betrapt worden… Vreselijk. Hij zit in Portugal. Dat is een vlucht zeggen ze, de journalisten. Dat klopt. Hij is gevlogen. Wie zou het niet doen? Als je jaren lang je lijf hebt afgetraind, opgeblazen, uitgewoond. Kom je dan nog toe aan je geest? Waar ook kracht zit. Weet je dan hoe je dat moet gebruiken? Ik heb mijn lichaam niet afgetraind dus ben veel aan de geest toegekomen. En hoe zwak ben ik! Ik hoop dat hij vrienden heeft gemaakt in dat eenzame leven. En dat hij samen met mensen die om hem geven het lichaam weer terug kan brengen naar gewone proporties. Dat hij weer body krijgt. En met body weer spirit. De titel Lord of the Rings mag niemand hem afnemen. Dat is hij, met of zonder cocaïne.
En die mijnheer van de federatie die zo gevat zegt: ‘we willen er niet meer over praten. We zetten er een lijntje onder.”
Die mijnheer is echt grappig. Vind je niet?

1 reactie

Angelique 15 oktober 2010 at 12:58

Ook ik moet steeds denken aan de mens Yuri van Gelder. Niet de topsporter en niet de gebruiker, maar de gewone mens. Prachtig om hem Lord of the Rings te noemen!

Reply

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden