Leuke dingen doen

Je bent een bofkont als je leven aan elkaar hangt van leuke-dingen-doen. Leuke-dingen-doen, het woord zegt het al, is leuk. Is inspirerend, geeft energie. Maar ik ben een beetje moe van leuke-dingen-doen. Ik schaam me dood als ik dit zwart op wit hier neerschrijf want ik weet dat er zoveel mensen zijn voor wie ‘leuke-dingen-doen’ niet is weggelegd. Ik hol van de ene activiteit naar de andere, van korte vakantie hier naar korte vakantie daar, van groepje zus naar groepje zo, van slapen hier, van slapen daar.

Nu is het even genoeg. Ik neem een time-out om weer even gewoon tot rust te komen in ons heerlijke huis, met onze heerlijke hond. Ik was de afgelopen dagen op een schrijfvierdaagse. Enorm gelachen en genoten maar ik miste ook Vriendin. Het klinkt bijna zielig maar het was wel de waarheid. Gisteravond zaten we weer naast elkaar in onze vertrouwde stoelen. Af en toe keek ik naar haar en voelde wat het is om thuis te komen en thuis te zijn. Daar blijf ik de komende weken dus maar even.

Laat een reactie achter

Deel dit met jouw vrienden